Over ons

Chef-kok

Daan

Daan is de chef-kok bij Doyy. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende sterrenzaken zoals Wollerich in Sint-Oedenrode en Cordial in Oss.

“In 2021 ben ik chef-kok geworden bij Doyy, een grote uitdaging. We koken op Franse basis met Aziatische invloeden. De balans zoeken tussen uiterste smaken staat voor mij op 1. Zoet, zuur, bitter, zout en umami. ”

Chef-kok

Daan

Daan is de chef-kok bij Doyy. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende sterrenzaken zoals Wollerich in Sint-Oedenrode en Cordial in Oss.

“In 2021 ben ik chef-kok geworden bij Doyy, een grote uitdaging. We koken op Franse basis met Aziatische invloeden. De balans zoeken tussen uiterste smaken staat voor mij op 1. Zoet, zuur, bitter, zout en umami. ”

Gastheer

Yavuz

Yavuz is gastheer bij Doyy. Zijn roots liggen in Azerbeidzjaan en Turkije maar hij is opgegroeid in Eindhoven.

“In mijn cultuur staan lekker eten en gastvrijheid centraal, die filosofie hanteren we ook bij Doyy. Wij zorgen ervoor dat het de gast aan niets ontbreekt tijdens een onvergetelijke culinaire avond”.

Yavuz heet u graag welkom bij Doyy om de sfeer en de gastvrijheid te beleven maar vooral de heerlijke gerechten te proeven.

Gastheer

Yavuz

Yavuz is gastheer bij Doyy. Zijn roots liggen in Azerbeidzjaan en Turkije maar hij is opgegroeid in Eindhoven.

“In mijn cultuur staan lekker eten en gastvrijheid centraal, die filosofie hanteren we ook bij Doyy. Wij zorgen ervoor dat het de gast aan niets ontbreekt tijdens een onvergetelijke culinaire avond”.

Yavuz heet u graag welkom bij Doyy om de sfeer en de gastvrijheid te beleven maar vooral de heerlijke gerechten te proeven.